بهترین کلینیک های کاشت مو در جهان
ترمیم مو یک عمل جراحی است که مستلزم برداشتن مو از ناحیه ای به نام محل اهداکننده به ناحیه ای که در معرض طاسی قرار دارد که محل دریافت کننده نامیده می شود، می باشد. این روش عمدتاً برای مقابله با آلوپسی در مردان استفاده می شود، زیرا یک روش کمتر تهاجمی است که در آن از گرافت های حاوی گرافت هایی استفاده می شود که دارای فولیکول های مو هستند که از نظر ژنتیکی در برابر طاسی مقاوم هستند. این پیوندها اغلب از پشت سر برداشت می شوند. سپس موهای برداشت شده به ناحیه لکه دار پیوند زده می شود. همچنین می توان از ترمیم مو برای ترمیم ابروها، مژه ها، موهای ریش، موهای ناحیه تناسلی و موهای سینه استفاده کرد. ترمیم مو در مناطقی که در اثر اسکارهای ناشی از تصادف یا جراحی دچار ریزش مو شده اند، مانند جراحی قبلی کاشت مو نیز امکان پذیر است. دو روش مرسوم برای ترمیم مو وجود دارد - پیوند مو و پیوند پوست. در روش پیوند پوست، پیوندها تقریباً تمام درم و اپیدرم مجاور فولیکولهای مو را در خود جای میدهند. پیوند مو شامل گرافت های کوچک متعددی است که به جای یک نوار مشخص از پوست جایگزین می شوند.
ترمیم مو یک کار جدید نیست. به عنوان مثال، قدمت آن به قرن نوزدهم استفاده از چشمک زن است، به طوری که یک نوار از بافت حاوی منبع خون منحصر به فرد به ناحیه طاس دیگری اختصاص داده می شود. در سال 1897، مناهم هودارا با موفقیت موهایی را که از نواحی آسیبدیده پوست سر تهیه میشد، به جای زخمهایی که توسط فاووس برهنه باقی مانده بودند، پیوند زد. استفاده از روش های مدرن پیوند در دهه 1930 آغاز شد، زمانی که تیم جراحی از گرافت های کوچک و "گرافت واحد فولیکولی" برای جایگزینی مناطق آسیب دیده مژه ها و ابروها استفاده کردند. با این حال، این روش برای درمان طاسی مورد استفاده قرار نگرفت. تلاشهای مستمر جراح مورد توجه قرار نگرفت و آسیبهای ناشی از جنگ جهانی دوم، اکتشافات آنها را برای دو دهه بعدی ناشناخته نگه داشت.
عصر کنونی ترمیم مو در دنیای غرب در اواخر دهه 1950 آغاز شد، زمانی که نورمن اورنترایچ ساکن آن زمان نیویورک آزمایش با استفاده از پیوندهای اهداکننده رایگان را در مناطقی که با آلوپسی در بیماران مبتلا به طاسی ناشی از مردان مواجه شده بود، آغاز کرد. پیش از این، قرار بر این بود که موهای ترمیم شده مانند موهای منحصر به فرد در ناحیه دریافت کننده شکوفا نشوند.
استخراج واحد فولیکولی (FUE) روش مورد علاقه برای ترمیم مو است. دکتر عاصم شاهمالک، MD، جراح کاشت مو، پخش کننده و موسس کلینیک کرون در منچستر، می گوید 70 درصد از مشتریانش روش FUE را انتخاب می کنند. این روش حدود شش تا هفت ساعت طول می کشد و بسیاری از مراجعان در همان روز به خانه می روند. دکتر شاهمالک توضیح میدهد: «با FUE، فولیکولهای خاصی از پشت و کنار پوست سر جدا میشوند و سپس توسط جراح به نواحی طاسی که عمدتاً بالای پوست سر هستند، منتقل میشوند. مزیت این تکنیک این است که کمترین جای زخم وجود دارد. بیمارانی که این روش را انتخاب می کنند معمولاً پس از دو هفته بهبود می یابند. FUE عمدتاً برای مشتریانی مناسب است که موهای کوتاه یا تراشیده شده خود را دوست دارند، زیرا جای زخم به سختی قابل مشاهده است. در طی این فرآیند، قسمت اهداکننده، که معمولاً پشت سر است، با یک ماده بیحس کننده بیحس میشود. سپس فولیکول های اهدا کننده به طور جداگانه جدا می شوند و در جایی که مو به آن چسبیده است، زخم های جزئی باقی می ماند.
- ۰ نظر
- ۲۲ دی ۰۰ ، ۲۱:۳۸